Ambassadeurs Divine Marketing

Divine Marketing:  Advies, Interim, Projecten.

Lees hier de recensies over het werk van Sigrid Drukker.

Inge Broere, Secretaris RvB, Stragisch adviseur @SOVAK

Ik heb Sigrid het afgelopen jaar leren kennen als een bevlogen expert. Een persoon die vanuit een gedegen analyse snel in staat is te handelen. Sigrid weet van aanpakken en beschikt over brede kennis. Daarnaast is Sigrid een fijne collega en een verbinder binnen de organisatie.

Inez Gommers, Concern Controller @SOVAK

Sigrid is een vakvrouw. Ze is flexibel en snel ingewerkt op nieuwe terreinen en bovenal een prettige persoon.

Joost van de Kamp, Directeur HR @Dichterbij

Sigrid heeft voor Dichterbij een strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan geschreven en, belangrijker nog, het ten uitvoer gebracht. Vaak blijven plannen (vooral strategisch) liggen omdat ze niet concreet worden of te maken zijn. Onze campagne ‘ Dichterbij en !K ’ is hier een concreet voorbeeld van. Sigrid is hands-on en krijgt zaken voor elkaar, dat is heel knap, zeker in een hele grote organisatie. Deze houding en aanpak zal zeker te maken hebben met haar horeca-achtergrond! Bedankt Sigrid voor de fijne samenwerking.

Jos Peters, Marketing & Communicatie Manager @Dichterbij

Het afgelopen half jaar heeft Sigrid Dichterbij geholpen door een strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan op te stellen. Daarbij valt op dat ze het hele plaatje in beeld heeft en zich aan de opdracht houdt. Ook heeft ze ons als senior communicatieadviseur uitstekend geholpen in de operatie, met name in de samenwerking tussen communicatie en HR. Zij pakt haar rol als adviseur, stelt doelen en deadlines én respecteert deze. En ook spreekt ze, indien nodig, mensen aan op hun verantwoordelijkheden. Daarnaast is Sigrid ook een fijn persoon om mee samen te werken. Sigrid, dank je voor je hulp in deze bijzondere tijd!

Joost Meijs, Directeur @ Zideris

Sigrid is bijna twee jaar bij Zideris actief als accountmanager. Daarin was zij met name verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe cliënten. Ze heeft dat zeer succesvol gedaan. Ze heeft een sterke commerciële focus die ze ook passend en aansprekend weet te vertalen naar de langdurige zorg en haar collega’s. Ze weet op die manier én resultaten te boeken én ook anderen warm te maken voor meer klantfocus in hun werk. Ook op het gebied van zorgmarketing is zij van grote waarde geweest bij het maken van (strategische) keuzes door Zideris. Sigrid is een vrolijk en energiek persoon. Ze is – ook als interimmer – snel onderdeel van het team.

Hans Brink, MT lid en Sectormanager Relatiebeheer zorg & Controlling @ Zideris

Sigrid beheerst het vermogen op diverse niveaus te opereren. Ze verstaat de kunst om haar brede marketing kennis helder en concreet aan diverse stakeholders aan te bieden. Met haar vasthoudendheid en tactvolle manier van (samen)werken heeft ze Marketing, Communicatie en Sales stevig op de kaart gezet, binnen onze organisatie en ook in de markt. Ze is resultaatgericht, legt snel verbindingen en heeft oog voor processen en onderlinge verhoudingen. Door haar humorvolle manier van werken verbindt ze mensen en afdelingen aan elkaar. Met haar helikopterview is Sigrid voor mij zeer waardevol geweest in haar rol als interim manager. Mede door haar inzichten en adviezen heeft ze Zideris op de kaart gezet als zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking. ‘Je mag trots zijn op het resultaat inzake de transitie van accountmanagement naar Klantcontact.’

Yvonne Timmersmans, Programmamanager ‘Eigenzinnig Beter’ @ Zideris

Sigrid heeft in korte tijd de gehandicaptenzorg eigen gemaakt en heeft de in- door en uitstroom binnen Zideris geprofessionaliseerd. Sigrid heeft in mijn programmateam, waarin we de veranderende zorgvraag onderzoeken, een belangrijke rol gespeeld. Ze zorgde voor focus en resultaten zonder hierbij de verbinding met de teamleden te verliezen. Ook geeft ze opbouwende feedback, waardoor de mensen om haar heen groeien. Dank voor alles!

Louise Voorhorst – MT lid en Sectormanager Cliëntondersteuning en Behandeling @ Zideris

Sigrid is een enthousiaste en gedreven accountmanager voor Zideris geweest. Dit heeft niet alleen geleid tot het verbinden van (meer) mensen met een beperking aan Zideris, maar ze heeft ook de organisatie op de kaart gezet. Sigrid is verbindend met een gezonde zakelijkheid, resultaatgericht met humor. Dank voor al je inspanningen. Fijne collega!

Anita van der Horst – Manager Corporate Communicatie @ ENGIE NL

Sigrid is een ervaren en betrokken marketingprofessional. Ik heb o.a. met haar samengewerkt tijdens een rebranding en kon er bij haar altijd van op aan dat ze tijdig en goed werk leverde en haar zaken op orde had. Sigrid heeft een visie, is klant- en resultaatgericht, doortastend en scherp. Een prettige collega om mee samen te werken!

William van Gaal – Product Manager Water Solutions @ ENGIE

De afgelopen jaren heb ik regelmatig en nauw met Sigrid samen mogen werken. Daar ons team voornamelijk uit technisch/technologisch geschoolde medewerkers bestond, was het bijzonder fijn haar als ervaringsdeskundige op het gebied van Marketing in het team te hebben. Vooral ook omdat ze in staat is teamleden daar in mee te nemen.
Sigrid schuwt het niet om de leidende rol te pakken in het team en te zorgen dat afspraken na worden gekomen, zodat de beoogde resultaten behaald worden.

Frans van den Boorn – Directeur Communicatie & Marketing @ ENGIE NL

Ik heb Sigrid de afgelopen jaren leren kennen als een positief ingestelde en zeer gedreven marketeer. Ze heeft voor ons bedrijf verschillende marketingprojecten (be)geleid, en heeft daarbij steeds laten zien over alle kwaliteiten te beschikken, die benodigd waren voor een goede voltooiing daarvan.
Sigrid is theoretisch uitstekend onderlegd en past die theorie op een professionele manier toe in haar dagelijks werk. Dat stelt haar in staat om ook complexe trajecten tot een goed einde te brengen.
Sigrid heeft het afgelopen jaar ook enkele marketing collega’s aangestuurd. Zij waren enthousiast over de begeleiding die ze van haar ontvingen en beschouwden haar als een waardevolle coach. Sigrid heeft een sterke eigen wil die haar in veel gevallen doet slagen in moeilijke situaties.

Joël Loos – Marketing & Communicatie Adviseur @ ENGIE

Sigrid is ervaren en betrokken Marketing professional waar ik veel van heb geleerd. Ik heb met haar mogen samenwerken aan diverse projecten, uiteenlopend van evenementenorganisatie tot het ontwikkelen van verschillende marketingplannen. De combinatie van haar kennis, kunde, enthousiasme en gedrevenheid zorgen ervoor dat ze van haar werkzaamheden een succes maakt. Ik heb met veel plezier met Sigrid samengewerkt en hoop haar snel weer in het werkveld tegen te komen!

Floris Nijdam – NIMA

Sigrid is een vasthouder en slimme tante die de boel in beweging zet.

Stella van der Horst – NIMA

Sigrid is een no-nonense MarCom professional die doet wat ze zegt. Als gecertificeerd professional onderschrijft ze het belang van life long learning. Ze is een betrokken en gezond kritisch NIMA member. In haar rol als community bestuurder en persoonlijk hebben we heel fijn samengewerkt.

Kim van Stippent – Trainer | (Career)Coach | Verbinder

Ik heb een aantal evenementen in opdracht van Sigrid Drukker voor Holla Advocaten mede mogen organiseren. De samenwerking met Sigrid heb ik als zeer prettig ervaren. Sigrid is een zeer kundige Marketing specialist met een duidelijk doel voor ogen welke zij goed over kan brengen op derden. Sigrid werkt op basis van vertrouwen, wat ik enorm in haar waardeer.

Petra Domevscek – Partner @ Holla Advocaten

Sigrid heeft bij Holla Advocaten de rol van Marketing Manager vervuld. Sigrid is zeer klant- en resultaatgericht en beschikt over een echte no nonsense-mentaliteit. Bovendien heb ik Sigrid, mede door haar enorme enthousiasme, ervaren als een fijne collega om mee samen te werken.

Bart Vastenburg – Managing Director @ Holla Advocaten

I have had the pleasure of working with Sigrid for a number of years. I’ve come to know her as a very dedicated colleague, who is passionate about marketing and commerce. Sigrid brings energy and enthusiasm to her professional environment, which gravitates people naturally to her.
I can most certainly recommend working with her.

Monique van Beekvelt – HR Businesspartner @ Holla Advocaten

Sigrid levert! In hele korte tijd doorgrondt zij de organisatie op al haar marketingaspecten en komt met goede en relevante oplossingen en producten. Ze verbindt strategische doelen met concrete oplossingen en weet ze snel te implementeren. In samenwerking met Sigrid is tempo gegarandeerd, met een heerlijke dosis humor.

Stephan Linnenbank – (voormalig) Partner @ Atos Consulting

Marketing in een professional services organisatie is altijd een ondankbare taak. Je bent bezig met content marketing en je belangrijkste middelen, de consultants, weten het altijd beter, hebben geen tijd en verwachten veel van jou. Ik heb Sigrid leren kennen als een van die zeldzame diamanten die dit wel voor elkaar kregen en ook nog een goed humeur behoud.
Ik zou Sigrid zonder aarzeling weer inzetten voor marketing in een professional services organisatie.

Lucas den Boer – Executive Consultant @Atos Consulting

Sigrid is a very motivated, professional marketing & communication manager. With her social skills, structured way-of-working and energetic drive she can add value in many types of organizations.

Nadine Rooijakkers – Senior Consultant @ Atos Consulting

While I was working at Atos Consulting-TUM, Sigrid was responsible for our marketing and communications efforts. We could always rely on Sigrid to carry out her tasks with great skill, unbelievable enthusiasm, and eye for detail. When Sigrid is taking care of things, you do not have to worry about anything! What I love about her is that she is also a wonderful person to work with; always in for a chat and truly interested in the people around her. If you are looking for a professional and strongly positive spirit in your organization I would definetely recommend Sigrid!

Janine Buning – Senior Consultant @Atos Consulting

Sigrid is an enthusiastic, assertive and driven professional. She is result-driven in a pragmatic way, and always tries to get the best out of a project. She is very experienced in marketing and knows what she is talking about and what her added value is. Sigrid is a social, helpfull and persistent colleague who is always willing to support you.

Contact

Zoek jij de spin in het web die de uitdaging aangaat? Zoek niet verder en neem contact op met Divine Marketing.  Bezoek mijn pagina op LinkedIn voor meer informatie over mijn carrière opbouw, werkervaring en achtergrond.

Divine Marketing

Divine Marketing: verbinding aan gaan met elkaar