Over Divine Marketing

Divine Marketing: Advies, Interim, Projecten.

Met warmte, aandacht, kwaliteit en kennis vind je bij Divine Marketing de juiste balans.

Wie is Sigrid Drukker van Divine Marketing

“Ik ben bevlogen, puur en werk uit intrinsieke motivatie. Als interim professional help ik jouw afdeling te optimaliseren en te professionaliseren.” 

Strategie en pragmatiek zijn voor mij de combinatie om de opdracht te realiseren. Voor advisering, interim of een project dat nu echt eens afgerond mag worden ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zorg dat de opdracht gerealiseerd wordt en dat alle belanghebbenden geïnformeerd én betrokken zijn. Met mijn visie en klantgerichtheid ben ik doortastend, scherp en resultaatgericht.

Als gecertificeerd professional (SMP & SCP) onderschrijf ik het belang van lifelong learning. Ik ontwikkel me door inhoudelijke trainingen, masterclasses en workshops te volgen. Iedere keer weer een ander thema of een opvolgend thema om zo bij te blijven in mijn vak en echt waarde te kunnen toevoegen aan organisaties door wie ik word ingehuurd.

Als mens groei ik door yoga te beoefenen, een actieve sporter te zijn, te koken en een juiste work-life balance na te streven. Ik ben een aanpakker waardoor ik kansen tot verbeteringen zie en deze oppak. Ik neem mijn verantwoordelijkheid en werk resultaatgericht. Zo heb ik menig project omgezet van een kleine team rol tot verantwoordelijk projectleider. Daarbij ben ik een verbinder, om met elkaar tot een goed resultaat te komen.

Mensen met elkaar verbinden en echt de connectie aan gaan is wat mij drijft. De dynamiek en energie in een organisatie voel ik snel aan en daar kan ik mijn waarde toevoegen. Afdelingen verbinden en met elkaar laten samenwerken, ieder in zijn eigen autonome rol, is een van mijn krachten.

Ik heb een passie voor werken in de gezondheidszorg. Al jaren mag ik prachtige opdrachten vervullen in de verstandelijk gehandicaptensector. Met mijn mensvisie, compassie en mijn corporate achtergrond lever ik de juiste combinatie om de mens centraal te stellen en tegelijkertijd de business niet uit het oog te verliezen.

Contact

Zoek jij de spin in het web die de uitdaging aangaat? Zoek niet verder en neem contact op met Divine Marketing. Graag laat ik anderen aan het woord hoe ik gewaardeerd word.  Klik hier om enkele recensies te lezen en bezoek mijn pagina op LinkedIn voor meer informatie over mijn carrière opbouw, werkervaring en achtergrond.

Divine Marketing: Hold the vision, trust the process and enjoy every step.

Be true to yourself, work hard and stay curious!